0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Keväiset häät ja hihallinen kreppipuku

May 4, 2019

Tänään hääkuvissa kevään ensimmäisten häiden tunnelmia. Tutustuin viime vuonna valokuvaaja Lotta Polvianderiin, jonka kanssa olemme nyt tehneet jokusen yhteisen projektin. Olin enemmän kuin innoissani, kun kuulin että meille osui Lotan kanssa viimein yhteinen asiakas. 

 

Tämän morsiamen kanssa tapasimme syksyllä kun kauden 2019 buukkaus oli kuumimmillaan. Hänellä oli heti tarkka visio siitä mitä haluaa puvultaan ja pitsikin valikoitui todella nopeasti. Matkalla oikeastaan mikään muu kuin yläosan pohjakankaan sävy ei muuttunut ja kaikki meni mukavasti ilman mutkia. Viimeisessä sovituksessa päädyttiin vielä hiukan lyhentämään helmaa, sillä kengät olivat viime metreillä vaihtuneet mukavampiin. :) 

 

Kuvissa mukana ihana Mauno <3 

 

Kuvat: Lotta Polviander

Hiukset: Hiushuone Swing D.U.O / Tiina Oivukka 

Meikki: Kauneushuone Crystal/Marjatta Sysimetsä

Kukat: Juhlakukat.fi

Juhlapaikka: Harjattulan Kartano

Sulhasen rusetti: Naskali Leather

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags