0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Kustomoitu Heather ja uniikki huntu

April 27, 2019

Tänään luvassa ensimmäiset tämän vuoden hääkuvat! Nämä hääjuhlat vietettiin Helmikuussa Helsingissä, Ravintola Sipulissa. Tämä upea morsian törmäsi pukua etsiessä nettisivuillani unelmiensa pukuun, Heatheriin. Puku lähti tilaukseen pienesti muuteltuna. Puvussa ei normaalisti ole sisäkorsettia, mutta se on mahdollista tehdä lisämaksusta. Tähän pukuun sellainen tehtiin ja lisäksi puvun pohjaväri ja organzan väri vaihdettiin lämpimän ivorystä vaaleanpunaiseksi pohjakankaaksi ja off-white sävyiseksi organzaksi. Väri toi mieleen mansikkajäätelön, josta en oikeastaan ole koskaan tykännyt, mutta jota aina pukua työstäessä teki mieli. Puvun lisäksi valmistin puvun yläosan pitsistä uniikin hunnun. Leikkelin pitsin palasiksi ja sommittelin tähän reilut kolme metriä pitkän tuplaleveän hunnun päähän. Jokainen kuvio ommeltiin erikseen huntuun, ja onneksi - onneksi minulla on nykyään vapaaompelukone, jolla pystyn ompelemaan myös näitä helmikirjailtuja pitsejä. Käsin tämän tekeminen olisi vienyt pienen ikuisuuden. :D 

 

Lisää kuvia ja kertomuksia häistä voit käydä kurkkimassa morsiamen blogista

 

Kuvat: Petri Mast

Hiukset: Stage 11/Lauri Koski

Meikki: Blue Lagoon/Laura

Kukat: Kukkakauppa Rose-Marie 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags