0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Korkea pitsikaulus ja hihat tyllipuvussa

February 9, 2019

Mahtavaa lauantaita! Tällä viikolla en olekaan ehtinyt postailemaan juuri mitään, elellään lisäksi suvantovaihetta, missä sneak peekejä ei ole vielä esitellä. Onneksi hääkuvia on vielä ainakin parille viikolle luvassa, sen jälkeen saattaa niihin tulla pieni tauko :) On tuolla itseasiassa muutamat stailatutkin kuvaukset, jotka voisi pistää esittelyyn. 

 

Tässä kuitenkin nyt tunnelmia viime syksyltä, kun vanha työkaverini otti ja meni naimisiin. Suunnittelimme hänelle erittäin klassisen mutta kuitenkin trendikkään puvun, jossa on tyllihelma ja pitsinen yläosa. Pitkät hihat ja pieni pystykaulus tuovat pukuun menneen ajan tunnelmaa, tylli ja läpikuultava dekoltee tuovat kokonaisuuden tähän päivään. Ihana ruusupitsi valikoitui kaikista pitsivaihtoehdoista heti suosikiksi, ja se sopiikin tähän tyyliin täydellisesti. 

 

Kuvat: Marko Laukkarinen

Meikki: Casat Beauty /Jenna Seppänen

Hiukset: Studio Milight /Mira Keränen

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags