0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Rennon romanttinen pitsipuku

January 26, 2019

Täällä ollaan taas, pienen blogitauon jälkeen. Messukausi vei totaalisesti kaikki ylimääräiset mehut, ja ihan perushommistä läpipääseminen tuntui tänä vuonna ylitsepääsemättömän vaikealta, joten päätin jättää somen ja blogin vähän vähemmälle. Tästä eteenpäin koitan taas pitää normaali postaustahtia :) 

 

Tästä eteenpäin palataan siis hääkuvalauantaihin, ja tänään onkin luvassa kuvia rennosta ja romanttisesta täyspitsisestä puvusta, jonka yksityiskohtana ja ideana on kauniit pussimaiset hihat. 

 

Tämä puku oli itselle sellainen viime hetken lisäys. Katseltiin asiakkaan kanssa ensin mallistopukuja, sillä minulla oli mittatilauspuoli tuolloin täynnä. Yllättäen kesälle vapautuikin sitten tilaa toisten pukujen nopeamman valmistumisen vuoksi, joten lopulta päädyinkin tekemään ihan customoidun puvun. Häitä vietettiin elokuun alussa, ja hommiin ryhdyttiin vasta kesäkuussa. Tiukempikin aikataulu onnistuu jos kaikki palaset loksahtelee kohdilleen. 

 

Materiaaleiksi valittiin luonnollinen silkkikreppi ja päälle kaunis ruusuköynnöskuvioinen pitsi. Puvun alusmekko on kapeaolkaiminen ja pitsinen päällysosa umpiselkäinen ja hihallinen. Lopputulos on boheemin rento ja mukava päällä. :) 

 

Kuvat: Maria Hedengren
Kuvauspaikka: Espoon kartano
Kukat: Little Wedding Factory 

Muah: Kirsi Maijala 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags