0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Puku toisella kierroksella

December 1, 2018

Mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää! Uskomatonta että yksi vuosi on jälleen lähentymässä loppua. Itse jään ensi viikolla talvilomalle, ja ateljeella minua näkee seuraavan kerran ensi vuonna (ellei lasketa 22.12 jolloin tulen tapaamaan paria ulkomailla asuvaa asiakasta heidän joululomallaan). 

 

Tämän päivän hääkuvissa on jo kertaalleen häissä palvellut, ihana pitsipuku, jonka tämän kesäinen morsian osti sen edelliseltä omistajalta. Pukuun tehtiin muutamia pieniä muutoksia, jotta se olisi täydellinen myös tälle morsiamelle. Tämä puku oli vuonna 2016 yksi lemppareistani (kurkkaa edellisen morsiamen hääkuvat täältä). Puku on jälleen kaupan, eli jos joku teistä ihanista lukijoistani on siitä kiinnostunut, niin voitte laittaa viestiä minulle niin välitän tietonne eteenpäin. Puku on kokoa 34 (mitat n. 80/66/95) ja se on sopiva jos pituus on kenkien kanssa n. 170 cm. 

 

Kuvat on ottanut Vilja Harala (kuvasi muuten aikoinaan meidän häät, eli suosittelen lämpimästi <3)

Muah: Tribeauty

Kukat: Kukkakauppa Bieder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags