0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Idina ja Faye yhdistettynä

November 28, 2018

Mukavaa keskiviikkoa! Tämän päivän postauksen aiheena on sneak peek-kuvat, mutta myös pieni UKK osioon kuuluva asia. 

 

Kurkistukuvassa on siis asiakkaalle tehty mallistokokonaisuus, jossa The Pieces kokoelman Idina-toppi ja Faye-helma tehtiin yhtenäisenä. Mallistohan on alun alkaen suunniteltu kaksiosaiseksi, mutta mikään ei estä ompelemasta helmaa ja yläosaa myös kiinni toisiinsa. Tämä toimenpide ei kustanna mitään, sillä käytännössä on ihan sama, viimeistelläänkö hame topilla vai vyötärökaitaleella. 

 

Tämä kokonaisuus oli todella kaunis ja ihan morsiamen näköinen. Hän toivoi pukuun myös vään sävyä, joten päädyimme laittamaan luonnonvalkoisen tyllin alle harmaan pohjakankaan. Se toi pukuun mukavasti persoonallisuutta. 

 

Ps. Idina-toppi ja -hame ovat nyt sovitettavissa myös koossa 38. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags