0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Boheemi pitsipuku

November 17, 2018

Tänään kurkataan viime heinäkuisiin häihin. Alunperin mieheni kaveri, nykyisin myös oma kaverini meni naimisiin ja tein hänen morsiamelleen tämän ihanan, rennon ja kevyen täyspitsisen puvun. Puvun pitsi löytyi harvinaisen helposti, koska olin juuri saanut siitä näytteen. Pehmeä puuvillaa sisältänyt pitsi oli ihan täydellinen tähän simppelilinjaiseen pukuun. 

 

Morsian toivoi pukuun avointa selkää ja dekolteeta, ja jotta nämä saatiin yhdistettyä, päädyimme laittamaan pukuun edestä kapeat olkaimet jotka yhdistyivät niskassa muodostaen selkään key-holen. Tämän mallisia pukuja on nyt ollut jonkun hetken liikenteessä, sillä sen avulla saadaan yhdistettyä helposti sekä edestä, että takaa reilusti avonainen pääntie.  

 

Kuvat: Niklas Jäntti
Muah+kukat: Olet Ihana/Suvianni

Kengät: Rainbow Club

Korut: Abrazi (korvakorut)

Sulhasen asu: Tiger of Sweden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags