0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Tuuliset tienoot

November 10, 2018

Jälleen on lauantai, ja aika hääkuvien. :) 

Tämän päivän kuvissa oli sama teema kuin mallistoni kuvauksissa, sillä tämän asiakkaan hääpäivä oli todella tuulinen. Jostain syystä mulla alkoi kuvia galleriasta kaivaessa soimaan päässä Indican Tuuliset tienoot, joten se päätyikin sitten blogitekstin otsikoksi. 

 

Tämän morsiamen kanssa tapasimme ensimmäisen kerran syyskuussa, ja puvun valmistushommiin aloimme tammikuussa. Vaihdoimme tuolloin alunperin sovitun pitsin toiseksi, mikä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, sillä tällä pitsillä saimme kauniin pilvireunusviimeistelyn sekä vyötärölle, pääntielle että hihoihinkin. Yläosa on nude-väristä kreppiä ja helma pehmeää tylliä. Parin sovituksen jälkeen puku jäi odottelemaan noutoa, eli kaikki meni nappiin enemmän kuin hyvin. 

 

Aina niin ihanat kuvat on ottanut Dominika Montonen-Koivisto, the virallinen Heidi Tuisku kuvaaja :) 

Juhlapaikka: Villa Smeds
Hiukset: Maija/Folk Helsinki

Meikki: Hanna Vähäpassi
Kukat: Ihana Kukkanen
Kengät: Bella Belle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags