0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Kultaisia kukkasia

November 6, 2018

Tämän päivän kurkistuskuvassa on ihana kultasävyinen, kukkakirjailtu puku. Tämä upea pitsi on tilattu Hollantilaiselta luksuspitsimyyjältä, ja se on itseasiassa ollut varastossa odottamassa oikeaa asiakasta jo vuoden. Nyt se oikea viimein löytyi! Kukat on leikattu alkuperäisestä pitsistä palasiksi ja sen jälkeen sommiteltu puvun yläosaan epäsymmetrisesti. Helmien vuoksi pitsit on ommeltu kiinni käsin, eli jonkun verran on uponnut aikaa tämänkin tekemiseen :) 

Näitä häitä saa vielä hetken kylläkin odottaa, sillä juhlat vietetään vasta ensi vuoden puolella. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags