0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Rokkia ja Romantiikkaa

October 27, 2018

Mahtavaa lauantaita jälleen kerran! Hiukan takkuinen viikko on nyt melkein lopussa, ja toivon että tämän viikonlopun huiliminen auttaisi ensi viikolla vähän energisempään menoon. 

 

Tämän päivän hääkuvissa on hiukan säpäkämpi tapaus. Morsiamen kanssa juttu alkoi luistamaan kuin rasvattu heti ensitapaamisesta. Puvun suunnittelu lähti käytännössä käyntiin sillä, että minulle ilmoitettiin hääkenkinä olevan maiharit, ja sehän ei todellakaan tuottanut ongelmia. Lähdimme suunnittelemaan hiukan rokkiprinsessahenkistä mustalla maustettua tyllipukua. Asiakas toivoi off-shoulder hihoja, jotka matkalla muuttuivat lyhyemmiksi (kurkkaa postaus Yhden puvun matka alusta loppuun). Lisäksi toiveena oli irroitettava laahus. Olin nähnyt jossain internetin syövereissä kuvan mielestäni hienosta röyhelöisestä laahuksesta, jonka ajattelin sopivan tälle morsiamelle todella hyvin, ja ilokseni morsian oli heti yhtä innoissaan.

 

Hääjuhlat vietettiin hienossa Vanajanlinnassa

Juhlat kameralla tallensi Anssi Kaunismäki. 

Meikki ja kampaus loihdittiin Parturi-Kampaamo Miramaressa.  

Kukista vastasi Kukkakauppa Fantasea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags