0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Röyhelöinen puku-unelma

September 8, 2018

Tällä kertaa postailen hiukan myöhempään, sillä vietin päivän Vanajan linnassa With Love-häätapahtumassa. Päivään mahtui hirveästi hulinaa, missejä ja malleja ja paljon kivoja uusia potentiaalisia asiakaskontakteja :)  

 

Mutta asiaan: hääkuvissa ihana röyhelöinen puku! Tämä puku oli ensimmäinen vastaava jonka tein, ja sen jälkeen pääsin kokeilemaan taitojani vielä parin muun puvun kanssa. Toisen kuvat julkaisinkin jo elokuussa

 

Tapasin tämän ihanan ulkomailla asuvan morsiamen vuosi sitten elokuussa. Sovimme sovitukset sopivasti Suomessa käyntien lomaan, ja ensimmäisen sovituksen kävin hoitamassa itseasiassa joululomalla :) Asiakkaalla oli selvät sävelet oikeastaan kaiken suhteen. Yläosan pitsiksi haluttiin Helena-puvusta tuttu pitsi. Helma meni pariin kertaan uusiksi (yritys ja erehdys) mutta lopulta lopputulos oli juuri sitä mitä piti. 

Tein asiakkaalle vielä myös puvun pitsistä hunnun, joka kruunasi kokonaisuuden. 

 

Ihanat kuvat on ottanut Liisi Järveläinen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags