0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Prinsessaunelma

August 18, 2018

Mukavaa 18/8/18! Tämä on varmasti yksi vuoden suosiuimpia hääpäiviä, mutta minulla on tälle päivälle yllättävän vähän asiakkaita. Vain kahdella morsiamistani on tänään häät, onnea siis Eijalle ja Anna-Sofialle :) 

 

Palataan taas häähumuihin, tällä kertaa ihanaan Turkuun, jossa Mutsis on -blogistakin tuttu Emilia vietti häitään kesäkuun alussa. 

 

Emilia lähestyi minua sähköpostilla syksyllä kun hänen puvun metsästyksensä ei ollut tuottanut haluttua tulosta. Helman suhteen meillä oli selvät sävelet heti. Mahdollisimman iso ja runsas röyhelöinen todella isolla laahuksella. Tyllisen helman röyhelöt jäykistettiin paksulla jouhinauhalla. 

Yläosan kanssa meillä oli monta eri suuntaa, joista tämä olkaimeton, korsettimainen suunta oli asiakkaalle mieleisin. Etsin yläosaan sopivaa kangasta yllättävän pitkään, sillä kaikissa löytyneissä vaihtoehdoissa tuppasi olla kukkia ja koukeroita, jotka eivät olleet asiakkaan mieleen. Lopulta löytyi tämä kauttaaltaan helmikirjailtu geometrinen kangas, jolla saatiin mielenkiintoinen kuviointi puvun pinnalle. Puvun korsetti on kauttaaltaan metallisin spiraaliluin tuettu, lisäksi keskellä edessä ja sivuilla oli jäykemmät flexluut, jotta kupit saivat paremman tuen. Kupeissa oli kaarituet pitämässä muotoa yllä. 

 

Tämä puku on valehtelematta isokokoisin, jonka olen koskaan tehnyt. Se oli myös melkoinen kangassyöppö, sillä se imaisi lopulta itseensä melkein 80m tylliä ja 150m jouhinauhaa. Aikamoista :D 

 

Kuvat: Petri Mast & Maria Ahokas
Meikki: Meliina Savela
Hiukset: Hair Mondo
Kukat: Kukka Fiori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags