0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: kellohihat

May 19, 2018

Tänään vietetään kuninkaallisia häitä Englannissa! Kuka muu odottaa innolla?

Nyt lähtee täälläkin pukuja ulos oikein urakalla! Tänään luvassa ihanat ja mageat kellohihat kokopitsisessä puvussa. Pitsissä on hiukan jopa inkkarihenkisiä koukeroisia kuvioita jotka on jälleen jouduttu tekemään leikkaa-ompele tekniikalla. Sekä hihat että laahus on ommeltu siis leikkaamalla kuviot tarkkaan rajoja pitkin, jonka jälkeen ne on ommeltu haluttuun muotoon kokonaiseksi puvun kappaleeksi. Tässä puvussa on jotain todella mielettömän uniikkia ja odotankin innolla että pääsen näyttämään lopputuloksen! 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags