0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Boho-henkinen sifonkipuku

March 4, 2018

Mieletöntä sunnuntaita! Nyt olisi sitten hääkuvia jonoksi asti! Aloitettakoon näistä ihanien boho-häiden kuvista. 

 

Morsiamen puku on linjaltaan hyvin simppeli, kreppikankainen yläosa on edestä venepääntienen ja takaa avonainen ja helma on kauniisti laskeutuvaa sifonkia. Yksinkertaisen puvun yksityiskohtana on sirot pitsiset hihat. Puvussa näkyy boho-vivahteiden lisäksi myös skandinaavista minimalismia, joka on selvästi nouseva trendi. 

 

Tämä pukutyyli on tänä vuonna hyvinkin kysytty, ja uskoisin että näitä pääsee tekemään vielä ensikin vuonna paljon. Vaikka pitsi on ollut ykkosjuttu pitkään, ei sen suosio kuitenkaan edelleenkään osoita haalistumisen merkkejä, tämän vuoden puvuissa lähestulkoon kaikissa on pitsiä jossain muodossa. 

 

Ihanan tunnelmalliset kuvat on ottanut Matias Niinimäki ja ihana kimppu ja viehe oli tilattu Kukkakauppa Florannasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags