0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Hulmahteleva sifonkipuku pitsiyläosalla

February 18, 2018

Pari viikkoa on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kesän lähestyminen näkyy jo hyvin ompelimossa, sillä viime aikoina olen aloittanut monta uutta pukua. Muutama puku onkin kesää varten jo valmiina.

 

Nämä kuvat on peräisin viime vuoden elokuulta. Kurkistukuvat puvusta julkaisin viime toukokuussa. Kepeässä puvussa oli laahukseton sifonkihelma ja sirokuvioisesta pitsistä valmistettu lyhythihainen yläosa. Selkään jätettiin pieni pystysyyntainen kurkistusaukko. Kokonaisuus oli kevyt ja herkkä, ja sopi kantajalleen erinomaisesti <3 

 

Kuvat: Tuomas Jussila (paitsi viimeinen vieraan kamerasta) 

Kampaus: Hiussali Piilo

Meikki: Johanna Kujala / Changling 

Kukat: Kukkakauppa Mari Havia

Sulhasen puku: Frakkipalvelu Nam

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags