0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: embellished top

January 10, 2018

Tässä puvussa on upea yläosa, jossa yksityiskohtainen kiekurakuviointi on viimeistelty helmillä. Helmikirjailtujen kankaiden käsittely vaatii aina helmien purkamista pois tieltä, ja näin ollen myös niiden paikkaamista jälkeenpäin. Helmien puuttuminen pitää tarkistaa sataan kertaan, tästäkin kuvasta huomaa, että olen unohtanut paikata helmet yhdestä kohtaa. Se onkin viimeistelylistalla, sillä tämä puku odottelee noutoa parin viikon sisään. 

 

---

 

This dress has fabulous top, where intricate patterns are finished with pearls and crystals. Embellished fabrics needs special care, since I need to take all pearls off the fabric before sewing. That means I also need to sew them back on and it needs to be checked like hundred times, you can notice that I have missed few pearls from this. Finishing them is in my to-do list, since this dress is supposed to be picked up in couple of weeks. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags