0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Paljettikoristeltua pitsiä

January 19, 2018

Huh mikä viikko takana. Viime viikonloppuna oli Mennään naimisiin -häämessut ja koko viikko on mennyt pitkälti valmistautuessa tämän viikonlopun Love me do -messuihin. Osasto odottelee nyt valmiina joten ehdin täällä hotellissa hiukan kirjoitushommiin. 

 

Messukiireiden lisäksi työpöydällä on ollut tässä postauksessa vilautettava kokopitsinen, hihallinen puku. Puvun kuviot on leikatty pitsikankaasta ja aseteltu mahdollisimman imartelevasti ympäri vartaloa. Mutkien korostamisessa auttaa toki, kun morsiamella on jo lähtökohtaisesti aivan mielettömät kurvit. Tälle morsiamelle syntyi sivutuotteena myös oikein näpsäkkä jatkomekko samasta materiaalista. :) 

 

---

 

What a crazy week I've had. Last weekend there was Mennään naimisiin wedding fair. Now it's time for Love me do fair. I finished my booth and now I'm sitting in my hotel room and writing.

 

Fairs aren't the only thing that's kept me busy. Other thing is this gorgeous wedding dress. It is made from lace pieces that are carefully placed to highlight every curve of her amazing body. She had fabulous waistline! I also made her a short dress for their after party. :) 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags