0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Wedding Photos: Embellished lace mermaid dress

January 5, 2018

Postiin tupsahti hääkuvia, ihanaa! Koskaan ei ole liian myöhäistä ilahduttaa ompelijaa kuvilla, eli jos et ole vielä viime kesältä/syksyltä laittanut, niin laita ihmeessä tulemaan. :) 

 

Tänään nähtävä puku tanssahteli morsiamen yllä elokuussa. Puku on kevyesti merenneitomallinen, täyspitsinen ja kauttaaltaan helmikirjailtu. Umpinainen napeilla suljettava selkä yhdistyy edestä tavallisiksi olkaimiksi ja sydänpääntieksi. Vyötärön viimeistelee upea strassivyö. Myös morsiamen huntu on tekemäni, sillä valmiina ei löytynyt mitään sopivan mittaista. Ihanan kokonaisuuden kruunaa säteilevä morsian :) 

 

Kuvat on ottanut Anni Minkkinen

 

---

 

Yay, I got mail! It is never too late to send me photos from your wedding, they always delight me so much! So please do send the, if you will :) 

 

This dress you are about to see was worn by August bride. It is mermaid shape, made of lace and embellished all the way. Dress has buttoned back and regular straps in front with sweetheart neckline. We added gorgeous beaded belt to finish the waistline. I also made the veil, since we couldn't find anything fitting. Everything is crowned with beaming bride :) 

 

Photos are taken by Anni Minkkinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags