0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Koru-uutuuksia

January 1, 2018

Ihan mahtavaa alkanutta uutta vuotta! Vuoden ensimmäinen päivä tuo perinteisesti mukanaan uutta asustevalikoimaa, ja olenkin nakutellut tilauksia tänään kolmelle valmistajalleni. Eniten uutuuksia tulee tänä vuonna Abrazin valikoimiin, sillä halusin laajentaa koruvalikoimaa myös verkkokaupan puolella. Olen ottanut valikoimiin yksinkertaisempia sekä ajattoman klassisia tuotteita aiemman näyttävämmän valikoiman lisäksi. Kaikissa koruissa on käytetty Swarovskin kristalleja ja helmiä ja niiden lukko-osat on hopeaa. Kaikki korut on valmistettu Italiassa. 

 

Yksimkertaisempaan makuun löytyy nyt ihan yksinkertaiset kristallinappikorvakorut. Tätä korua saa sekä kultaisena, ruusukultaisena että kuvan hopeisena. Hintaa 33€.  

 

Valikoimiin tulee myös helminappikorvakorut, hinta 33€ 

 

Upeat vintagehenkiset kristallikorvakorut löytyy sekä kirkkailla kivillä, että upeilla syvän sinisillä kristalleilla. Hinta 90€.

 

 

Astetta näyttävämpään makuun löytyy samasta sarjasta myös pidempi versio, hinta 105€. 

Klassinen morsian valitsee korviinsa roikkuvat helmet. Nämä kaunottaret maksavat 50€.m

Nämä sirot, mutta näyttävät korut sopivat morsiamelle joka haluaa korvakoruihinsa pituutta, mutta ei halua liian hallitsevaa muotoa. Kauniin korvakorun hinta 75€ ja se on saatavilla punakullan ja hopean sävyssä. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags