0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: double lace and sequins

December 26, 2017

Mukavaa Tapaninpäivää, ja pahoittelut blogihiljaisuudesta. Minulla on jonossa useampi postaus, mutta unohdin laittaa niihin ajastukset kun karkasin lomamatkalle. Saavuin New Yorkista kaksi päivää ennen joulua, joten aika meni niihin järjestelyihin ja nyt kun joulu alkaa olemaan ohi, tajusin myös laiminlyöneeni teitä seuraajia :) Tänään siis luvassa sneak peekit vuoden viimeisestä puvusta!

 

Tämä puku on yksi suosikeistani (taidan sanoa tämän jokaisen puvun kohdalla :D ) ja siinä on yhdistettynä kahta pitsiä, harsomaista tylliä ja hentoista sävyä. Se on ihanan täydellinen ja kevyt päällä. Hentoiset paljetit kimmeltävät valossa ja näin se sopiikin täydellisesti ajankohtaan jossa maassa on hiukan lunta ja tunnelmalliset valot säihkyvät joka puolella. 

 

---

 

Happy holidays to all of you, and apologies for the silence in the blog. I have many posts ready waiting to be published, but I completely forgot to schedule them when I left to New York. I arrived there two days before Christmas and of course had lot to do before that. Now that Christmas is almost over, I had time to sit down and spoil you with sneak peeks of the last dress of the year. 

 

This dress is one my favorites (it feels like I'm saying this every time :D) and it is made from two different laces, soft tulle and little bit of shade. It is perfectly light to wear. Clear sequins are just enough sparkle for this time of year when there is snow and christmas lights everywhere. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags