0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: harmaansinistä ja valkoista

October 17, 2017

Tämän päivän kurkistuksessa on ihanaa savuisen sinistä väriä.

 

Asiakas toivoi pukuunsa jotain väriä, ja päädyimme pelkän vyön sijaan valitsemaan yläosaan värillisen pitsin. Pienen pohdiskelun jälkeen valinta osui tähän ihanaan vaaleaan sinisen sävyyn, johon löytyi vielä täydellisesti yhteen sopiva dupion silkki. Helma ja pitsin alle tuleva osuus tehtiin raikkaasta taitetun valkoisen sävyisestä satiinista ja organzasta. Helma on ihanan kevyt ja ilmava. Myöhempää käyttöä varten tulossa on myös sininen irtokerros, jonka ompelen vyön alle kiinni. Näin pukua pääsee käyttämään uudestaan muissakin juhlissa :) 

 

---

 

Today I have something blue for you. 

 

This customer wanted to have some color in her dress, and instead of making just a colorful belt, we chose this lovely smoky blue lace for the top. Dupion silk belt matches the lace perfectly. Skirt and corset under the lace is made from off-white satin and organza, and really compliments the blue without being too cold. I am currently making extra layer for the skirt, so I can attach it to the dress after the wedding. :) 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags