0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

First look: The H Collection

October 7, 2017

Viimein on koittanut se päivä, kun pääsen esittelemään teille vuoden 2018 -kokoelmani. Olen hionut tätä kokoelmaa tammikuusta asti, joten uskotte varmaan, kuinka innoissani olen. Jokainen puku on minulle läheinen, ja poikkeuksellisesti en todellakaan osaa sanoa mikä on suosikkini. Kun suunnittelen mittatilauspukuja asiakkaille, on tärkeimpänän tekijänä sen asiakkaan oma tyylipersoona ja toiveet. Mallistoa tehdessä saan tehdä tasan tarkkaan sitä mitä haluan, ja tänä vuonna sain inspiraationi kimalluksesta ja ylellisyydestä. 

 

Kuvasimme puvut syyskuussa ja meille sattui täydellinen kuvauskeli. Tänäkin vuonna luotin ja tulen vastaisuudessakin luottamaan upeaan ja taitavaan Dominika Montonen-Koivistoon, joka onnistuu joka kerta loihtimaan miljööstä kuin miljööstä taianomaisen ja tunnelmallisemman. 

 

Upea malli on Laura Roivainen ja muah:n loihti Sanna Kanninen /Studio Smag. 

 

Korvakorut on Abrazilta, joka on uusin lisäykseni liikkeen asustevalikoimaan.

 

Kiitän lämpimästi jälleen koko tiimiä ja taustajoukkoja <3 Nähdään tänään messuilla!

 

---

 

Finally it is the day when I get to launch my 2018 collection. I have worked with this collection from January, so you might understand that I am really excited! I absolutely adore every dress, and I honestly cannot name any favorites. When I'm designing gowns for my customers, her hopes and dreams are always the priority. But when I'm making my collection, I get to do what I want. This time I was inspired by sparkles and luxury. 

 

We shot the collection in September and had a fantastic weather. Once again my photographer was amazing and wonderful Dominika Montonen-Koivisto. Every time she mamages to capture my every hope and dream and creates these magical photos. 

 

My stunning model is Laura Roivainen and muah was made by Sanna Kanninen/Studio Smag. 

 

Jewellery is from Abrazi Collection, that is my newest addition to Ateljé Tuhkimotarina accessories collection. 

 

Warm thanks to the whole team and the persons who has been dealing with me while creating this collection <3 

 

Hazel

 

 

Honor

 

 

 Heather

 

 

 Hope

 

 

 Helena

 

 

 Hattie

 

 

 Hannah

 

 

Holly

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags