0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Tylliä ja guipure-pitsiä

September 12, 2017

Kesäsesongin puvut alkavat olemaan ihan paria viimeistä lukuunottamatta kurkistettu. Tätä pukua on tehty syksystä, ja pariin kertaan se ehti matkalla muuttakin. Materiaalin löytäminen osoittautui yllättävän vaikeaksi, sillä kaikki pitsit tuntuivat olevan liian lämpimän sävyisiä. Lopulta löytyi tämä täydellinen pitsi, joskin tilaamisen jälkeen kuulin että sekin on lopetettu. Kauniskuvioinen guipure-pitsi on yhdistetty muhkeaan tyllihelmaan ja siroon satiinivyöhön, jonka kiinnikeommel kiristää hiukan tässä kuvassa, se korjattiin ennen luovutusta ;) 

 

---

 

I only have couple of dresses left to show you before the summer season is officially over. This dress I started last fall, and it changed a little bit during the road to here. Materials were surprisingly hard to find, since almost all the laces were too warm colored. Finally we found this perfect lace, only to find out after ordering, that these were last couple of meters left. Beautiful guipure lace is paired with full tulle skirt and narrow satin sash. Don't worry, I fixed that stitch that is too tight ;) 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags