0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Koukeropitsiä latten värisellä pohjalla

September 5, 2017

Tänään kurkistetaan suhteellisn suurintöiseen pukuun, sillä tämä puku on kasattu palapelin lailla leikatuista pitsikuvioista. Pitsikuviot nousee kauniisti esiin latten värisellä satiinipohjalla. Upean kokonaisuuden kruunaa ihana huntu, jonka tein mätsäämään pukuun. Tästä tuli ihana!

 

---

 

Today you get to take a look at this gorgeous dress, that needed lots of work. Every lace pattern is cut by hand from lace fabric and sewn into pattern that we wanted. The latte colored satin underneath makes the lace pop up. This dress is crowned with custom veil. It turned out so well!

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags