0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: hopeita raitoja ja pitsiaplikaatioita

August 15, 2017

Tämän päivän kurkistuskuvissa näkyy taas astetta näyttävämpi puku. Tässä puvussa on käytetty ihanaa raidallista paljettikangasta, sekä kauniita koukeroisia helmikirjailtuja kuvioita. Säihkettä tästä ei siis todellakaan puutu. Tämä on varmasti kautta aikojen yksi ehdottomia suosikkipukujani!

 

---

 

Today we take a look at not so settle dress. The dress is made of stripy sequin fabric and swirly embroided appliques. This dress is not missing any bling. It is definitely one of my all time favorite dresses!

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags