0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Paisley pitsiä

August 8, 2017

Tämän päivän kurkistuksesta löytyy ihanaa hippihenkistä paisley-kuosista guipure-pitsiä. Yläosa on malliltaan kevyesti niskan taakse menevä. Takana on spagettiolkaimet. Tämä malli pukee ja korostaa kivasti asiakkaan siroja olkapäitä. Alaosa on sitten simppeli ja sifonkinen, mutta siinäkin on kiva pieni juju. Juju paljastunee hääkuvien yhteydessä :) 

 

---

 

Today I let you take a look at paisley patterned guipure lace. The dress is halter shaped and it has spaghetti straps in it. This shape is complimenting her shoulders. The skirt is really simple and chiffon, but it has a little trick in it. You can see that trick when we get to see the wedding photos :) 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags