0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Pitsinen paininjanselkä

July 31, 2017

Tänään kurkistetaan pitsistä painijanselkäyläosaista pukua. Tämän asiakkaan pukua alettiin poikkeuksellisesti tekemään vasta kesäkuussa asiakkaan aikatauluista johtuen. Malli oli onneksi alaosaltaan hyvin simppeli. vaikka yläosassa hiukan rakentelua olikin. Lopputuloksesta tuli upea. Kuvasta huomaa, että puku vaatii vielä pari liiviviritelmää, jotta ne ei kurkkisi vääristä paikoista :) 

 

---

 

I started this dress in June, because of the customers own schedules. The dress is quite simple from the hem, but top part needed little more work because of the lace. In the back there is this cool racer back that is see through. I still need to work with the bra a little bit, so they won't peek too much :) 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags