0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Palapelipuku mallistosta

July 26, 2017

Tämän puvun omistaja tuli toukokuussa etsimään pukua tälle kesälle. Oikeastaan ainoastaan mallikappaleet oli tuolla aikataululla mahdollisia. Mutta kuinkas sitten kävikään. Päädyttiinkin lopulta rakentamaan kuitenkin puku alusta asti yhdistellen eri mallistopukuja keskenään. Lopputulos on hauska yhdistelmä Fridaa, Fionaa ja Gracea. 

 

---

 

This customer came in at May, when it was too late to make a custom order for this summer. We were supposed to look at the sample dresses, but instead I promised to make her a mix dress from couple of dresses. This dress has a little bit of Fiona, Frida and Grace in it. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags