0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Pitsinen hääpuku by Tinna Designs

July 21, 2017

Tämän kuun alussa meille Tuhkimotarinaan tuli lisävahvistuksia, kun Tinna Designsin Anni kantoi viimeisetkin tavaransa sisään ja asettui taloksi. Anni on siis liikkeessäni alivuokralaisena, eli toimii täysin itsenäisenä yrittäjänä. Iso osa Tuhkimotarinan korjauksista ohjautuu Annille, sillä en niitä enää itse hirveästi ehdi tekemään. 

 

Anni tekee korjausten lisäksi myös mittatilauspukuja, ja tänään pääsette kurkistamaan ensimmäiseen täällä valmistuneeseen pukuun. 

 

Asiakas toivoi pitsistä hihallista pukua. Puku on muuten yksinkertainen, mutta siinä on pari hauskaa jujua, jotka tekevät siitä spesiaalimman. Toinen näistä on nämä hiukan puhvittavat hihat, joista tuli todella kauniit. 

 

---

 

Beginning of this month I had my colleague Anni move in with me. She is working here as a subtenant of mine and she has her own company. Most of our alterations goe sto her, since I do not have time to do them so much anymore, but she also makes custom dresses. 

 

Here is a sneak peek of her first custom gown born here. 

 

The dress is quite simple but with couple of interesting things in it. One of them are these pretty puffed sleeves.  

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags