0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Ripaus väriä - Little bit of color

July 5, 2017

Tänään kurkistetaan runsashelmaiseen tyllipukuun, josta löytyy ripaus väriä vyön muodossa. Yläosa on tehty sirosta pitsistä, helmassa on runsaasti tylliä ja koko komeuden kruunaa mintun vihreässä ripsinauhassa oleva komea strassi- ja helmikoriste. Näitäkin häitä juhlitaan jo ihan pian, eli ei toivottavasti kauaa kun nähdään kokonaisuus :) 

 

---

 

Today we take a look at this tulle ball gown, with some color. Top is made from soft lace, hem is big with tulle and in the middle there is mint green crossgrain ribbon with this big and sparkly rhinestone and pearl beaded applique. This wedding is also quite soon, so hopefully we see this dress soon :)

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags