0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: toinen 2-osoinen puku - another 2-piece dress

July 1, 2017

Seuraava kaksiosainen puku ulos uunista. Tässä puvussa on käytetty tämän vuoden mallistosta tuttuja pitsejä tutulla tavalla, eli yhdistämällä kahta erilaista päällekäin. Lopputuloksesta tulee aina mielenkiintoisempi ja peittävyyttäkin saa ihan eri lailla. Myös helmassa on kahta erilaista kerrosta päällekäin, ja harson alla oleva pitsi kuultaakin kivasti helmasta läpi. 

 

---

 

Another 2-piece dress! In this dress I used the laces and technique I used in my current G Collection. When using 2 different laces together, it creates more interesting and covered looked. The hem also has two different layers, with sheer tulle and lace underneath. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags