0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Hyvää Juhannusta & Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailu

June 23, 2017

Tällä viikolla sähköposti kantoi mukaansa hyviä uutisia sekä minulle, että Annille. Meidät on kummatkin valittu Love me do-messuilla järjestettyyn Vuoden hääpukusuunnittelijakilpailuun. Näinollen normaalien asiakashulinoiden lisäksi tähän kesään mahtuu myös kilpailupukujen ja malliston valmistelua. 

 

Aikataulutilanteesta sen verran, että itse pidän lomaa elokuussa 11-20.8 ja syyskuussa 15-19.9. Anni palailee lomiltaan ensi viikolla ja sitten jatkuu taas ompeleminen täyttä häkää. Uusia korjaustöitä ei mahdu valitettavasti enää ennenkuin syyskuulle. 

Nyt olisi otollinen aika alkaa varaamaan syys-talvikauden pukuja. Itse olen ottanut jo muutaman varauksen myös 2018-kesäkaudelle, eli myös kesämorsiamien kannattaa pikkuhiljaa alkaa haistelemaan mahdollisuuksiaan. 

 

Näiden uutisten ja päivitysten myötä minäkin jään pariksi päiväksi rauhoittumaan Juhannuksen viettoon. Oikein mukavaa ja aurinkoista (tällä hetkellä tosin pilvinen taivas täällä Pornaisissa) Juhannusta kaikille!

 

---

 

Briefly:

-We are finalists in Wedding dress designer of the year competition this fall. 

-I'm on vacation August 11th till 20th and then September 15th to 19th. Anni is coming back to work next week. 

-Unfortunately we cannot fit any new alterations until September. Fall-Winter custom dresses should be booked now. I'm also booking Summer 2018 already. 

 

Have a nice Midsummers!

 

 Photo: Dominika Montonen-Koivisto 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags