0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Pitkähihainen pitsipuku - Lace dress with long sleeves

June 12, 2017

Jee, hääkuvasesonki on alkanut :) Ensimmäisenä vuorossa on huhtikuun morsiamen pitkähihainen pitsipuku. Tätä puku kurkistettiin huhtikuussa. 

 

Tämä projekti käynnisteltiin syksyllä. Asiakkaalla oli melko tarkka visio mitä halusi, ja oikeastaan helma taisi olla ainoa, josta ei ollut täysin selkeää ajatusta. Kaikkein tärkein ominaisuus oli pitkät hihat, jotta hääpäivänä ei tarvitse palella. Asiakas oli mieltynyt isokuvioisiin pitseihin, ja päädyttiinkin lopulta valitsemaan isokuvioinen, puuvillapitsi. Puuvilla materaalina oli sopiva myös siksi, että se ei hiosta samalla lailla kuin keinokuidut, mutta pitää kuitenkin lämpimänä. 

 

Puvusta tehtiin kauttaaltaan umpinainen,mutta dekolteealueen pitsin alle jätettiin paljas iho. Helma päätettiin jättää laahuksettomaksi jotta puvussa liikkuminen olisi vaivatonta. Puku viimeisteltiin nappirivistöllä ja ripsinauhaisella rusettivyöllä. 

 

Hääkuvat on ottanut Samuli Pentti.

 

---

 

Wedding photo season has officially started! First we have lovely pictures of April wedding in Helsinki. Sneak peeks were published also in April. 

 

We started dress project in October. Bride wanted something comfortable and warm. She liked laces with large pattern and I happened to have this lace in stock that we decided to use. She did not want a train, so she can dance and move in the dress. 

The dress is all covered up, with a little skin showing underneath the lace in the top. I detailed the dress with satin buttons and Crossgrain ribbon. 

 

The pictures are taken by Samuli Pentti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags