0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Kaksiosainen tyllipuku - 2-piece tulle dress

June 11, 2017

Tämän päivän kurkistuksissa on yksi tämän kesän kaksiosaisista puvuista. Puvussa on käytetty hauskaa vähän medaljonkimaista ja harsomaista tylliä. Yksinkertaisessa puvussa pitsi pääsee oikeuksiinsa. Tässä puvussa on myös kiva kaksi yhden hinnalla -ominaisuus, joka paljastetaan sitten joskus :)

 

---

 

In sneak peek today is one of the 2-piece dresses that I've made this summer. The lace has fun medallion lace and tulle. The dress is simple so the focus is in the lace. This dress is also 2-in-1 dress, but I'll show you how later. 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags