0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: pilkkutylliä ja pitsinauhaa - Polka dots and lace

June 2, 2017

Tämän päivän kurkistuskuvissa vilahtaa pilkkutylliä, jonka käyttöä olen odottanut jo pitkään. Tänä kesänä sain käyttää sitä kahdessa puvussa. Tämä puku on malliltaan melko yksinkertainen, ja sen yksityiskohtina on kaksi erilaista köynnösmäistä pitsiä. Tämä kuvassa näkyvä pitsi sopikin täydellisesti tyllin pilkkuihin ja nappeihin. 

 

---

 

Todays sneak peek is from a dress that is made of polka dot tulle. I have been waiting for long to use it in my dresses, and now I got to make two dresses from it! This dress is simple and the details are two different laces. This lace shown in the picture fits perfectly with the polka dots and cute little buttons. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags