0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Toinen bohopuku - Another boho dress

May 22, 2017

Joku hetki sitten julkaisin kuvan silkkisestä boho-puvusta. Samoihin aikoihin kun aloin puuhaamaan sitä, sain toiselta asiakkaalta täsmälleen saman inpiraatiokuvan. Tähän yksilöön käytettiin kuitenkin pitsiä koko yläosaan ja materiaalivalintakin oli vähän erilainen joten lopputuloksista tuli todella erilaiset. 

Näitäkin juhlia vietetään jo tämän toukokuun aikana, eli nyt voikin sitten virallisesti sanoa että hääsesonki on startattu!

 

---

 

Some time ago I published a post featuring silk boho-dress. At the same time I started out this dress. Both of the customers had shown me the same inspiration pic. The results are still quite different, this one has lace at the the top and the material is little different too. 

This dress is going to worn in May, so I can officially say that the wedding season is on!

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags