0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: Pitsikuvioita tyllillä - Lace appliques on tulle

May 18, 2017

Tämän päivän kurkistuskuvassa näette Instagramissakin vilahtaneita pitsikuvioita. Puvun yläosa toteutettiin kauttaaltaan pitsistä leikatuista kuvioista. Kuvioiden leikkaaminen oli hidasta ja peukalo rupeamien jälkeen vähintään mielenkiintoisen muotoinen, mutta kaiken sen arvoinen. 

 

Tämä morsian viettää häitään vielä tämän kuun aikana :) 

 

---

 

Todays sneak peek is lace appliques on tulle. I hand cut every lace piece from the fabric, so this was quite a big job. But it looks really nice. The wedding is as soon as this month, so not a very long wait with the pictures, I hope :)

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags