0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Korjauksien UKK

March 29, 2017

Kesä on korjausompeluiden aikaa. Nyt kun kevät kolkuttelee ovelle, kannattaa ihan viimeistään aktivoitua korjauksien suhteen. Meillä on tällä hetkellä Tuhkimotarinassa alkukesä täyteen varattu, mutta jos vietät häitäsi 22.7 tai sen jälkeen, niin lukaisepa nämä korjauksien usein kysytyt kysymykset läpi ja varaa aikasi nyt. 

 

1. Kuinka varaan ajan sovitukseen?
Ajanvaraukset otetaan mieluiten sähköpostilla. Laita mukaan aina kuvat puvustasi. Laita mukaan mieluusti myös lähikuvat yläosan sivusaumasta ja helmasta. Kerro sähköpostissa myös suurinpiirtein minkälaista korjausta pukuun tarvitset. Ne toki katsotaan sovituksessa vielä tarkemmin, mutta näin pystyn antamaan mahdollisimman kattavan hinta-arvion. 

2. Miten aikaisin sovitusaika kannattaa varata?
Puku pitä tuoda korjauksiin mieluusti puolitoista kuukautta, mutta viimeistään kuukautta ennen häitä. Korjausaikoja kannattaa tiedustella noin pari kuukautta ennen. Otan korjauksia vastaan aikataulujeni mukaan, enkä pysty tietämään kovin paljon etukäteen minkälainen tilanne ompelimossa on. Jos aikaa on alle kuukausi, hintaan lisätään hinnastosta löytyvät pikalisät. 

3. Mitä tarvitset mukaan? 
Tarvitset mukaan hääpäivänä käyttämäsi alusvaatteet sekä kengät ja mahdollisen alushameen. Oikeat alusvaatteet ja kengät on ehdottoman tärkeät sovituksessa. Puvun korjauksia ei voi katsoa oikein ilman niitä. Jos sinulla ei ole oikeita alusvaatteita, löytyy liikkeestä Wonderbra:n olkaimettomia liivejä jotka sopivat useimpien normaaliselkäisten pukujen alle sekä irtokuppeja ja rintojen päälle liimattavia kuppeja jotka sopivat avoselkäisten pukujen alle. Lisäksi valikoimista löytyy Rainbow Clubin kenkiä. 
Jos sinulla ei ole mukana oikeita kenkiä ja alusvaatteita sovituksessa, mutta haluat katsoa korjaukset silti, ne tehdään asiakkaan vastuulla. Jos pukua joudutaan korjaamaan uudestaan, veloitetaan siitä uuden korjauksen hinta. 

4. Kuinka kauan aikaa sovitukseen menee? 
Korjaussovitukseen varataan aikaa puoli tuntia. Itse sovitukseen menee yleensä noin 10-15 minuuttia. 

5. Olen myöhässä/ajoissa, mitä teen?
Myöhästymisistä pitää aina ilmoittaa etukäteen. Jos liikkeessä on sovitus käynnissä, en pysty vastaamaan puhelimeen. Laita tällöin vaikka tekstiviesti, niin pystyn lukemaan sen sovituksen päätyttyä. Jos satut olemaan ajoissa liikenteessä, kannattaa tällöin varmistaa soittamalla tai viestillä että ajoissa tuleminen on ok. Kesken toisen sovituksen tuleminen voi häiritä sovittamassa olevaa morsianta. Annetaan kaikille mahdollisuus yksityisyyteen. 

6. Voinko ottaa mukaan kaasoja, vanhempia tai ystäviä?
Voit ottaa mukaan makutuomarin jos haluat. Huomioi kuitenkin että liike ei ole erityisen iso, eli älä ota mieluusti enempää kuin kaksi makutuomaria mukaasi. 

7. Voinko ottaa mukaan muut koruja ja asusteita jotta voin sovittaa niitä puvun kanssa?
Tottakai voit. Varsinaisen sovituksen jälkeen on kyllä hiukan aikaa jos haluat sovitella ostamiasi asusteita. Voit myös katsoa koru- ja asustetarjontaa liikkeestäni. Minulla on laaja valikoima lähes kaikkea mitä morsian tarvitsee lookinsa rakentamiseen. 

8. Kuinka monta sovitusta tarvitaan?
Normaalisti sovituksia on 2-3. Ensimmäisessä sovituksessa katsotaan mitä puvulle tehdään, ja toisessa sovitetaan korjattua pukua joka useimmiten on valmis. Koristeelliset ja pitsiset puvut vaativat välisovituksen. Tällöin korjausten tieltä irroitetut koristeet ovat irtonaiset. Tätä ei pidä säikähtää, se on täysin normaalia, ja säästää aikaa ja rahaa. 

9. Milloin korjaukset maksetaan?
Viimeistään kun puku on valmis. En luovuta eteenpäin maksamattomia pukuja. 

10. Päätinkin vaihtaa pukua/häät peruuntui, mutta olen jo tuonut puvun korjaukseen. Mitä teen? 
Ilmoita muutoksesta heti. Jos en ole ehtinyt aloittaa korjauksia, puvun voi hakea pois. Jos olen aloittanut jo jotain korjaustöitä, ne tehdään loppuun asti tai palautetaan alkuperäiseksi asiakkaan toiveen mukaan. Tehdyistä töistä laskutetaan normaalisti. Noutamattomat puvut hävitetään kuukauden päästä korjauslomakkeeseen merkatusta tarvepäivästä ilman erillistä ilmoitusta. 

 

---

 

1. Book your appointment by email. Attach images of your dress. 

2. Book your appointment about 2 months before the wedding. You should bring the dress in 1,5 months before. 

3. You need right bra, shoes and petticoat with you. 

4. Fitting takes time about 10-15minutes. 

5. Please call/leave a message if you are late or early. I cannot answer the phone while with another customer. 

6. You are allowed to bring friends with you. Please notice that the shop is small, so no big entourages. 

7. You are allowed to try on your accessories if you want to. 

8. It takes 2-3 fittings to get the dress ready. 

9. The alterations should be paid before taking the dress with you. 

10. If you change the dress, contact us immediately.

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags