0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Hihallinen pitsipuku - Lace dress with sleeves

March 29, 2015

Noin yleensä en availe työsähköpostia sunnuntaisin, joku roti tässä sentään. Mutta tänään iPadini ilmoitti uusista viesteistä pomppuikkunoina, ja tämän asiakkaan viesti iski silmääni. Luonnollisesti pukukuvia sisältävät viestit avataan heti, ihan vaan siitä syystä että malttamaton ompelija ei jaksa ikinä odottaa työpäivään asti. Mikään ei ole niin kivaa, kuin linkit kuvagalleriaan, jossa voi hyvien pukukuvien lisäksi katsoa millaiset itse juhlat ovat olleet. Yleensä kaltaisellani herkällä ihmisellä on tippa linssissä kuvia selaillessa, eikä tämäkää kerta ollut poikkeus. Kauhea valinnainvaikeus oli taas, mutta tässä nyt muutama hyvin pukua kuvaava kuva.

 


Mietimme puvun pitsiä pitkään, sillä halusimme yläosasta läpinäkyvän, mutta ei kuitenkaan.
Kun löysimme kuvan mukaan täydellisen pitsin, oli se värinimeltään ecru. Mielestäni se ei kuvassa näyttänyt liian tummalta, mutta oli parempi olla 100% varma. Tilasin pitsiä metrin verran, jotta näimme sen kunnolla. Väri oli täydellinen, samoin pitsi. 
 

 

Kaikki kuvat on ottanut Jussi Korkeela.

 

---

 

Usually I don't open my email at sundays, but today my iPad opened some pop-ups notifying new mails. This brides named popped up, and I just had to see the photos she sent. Nothing is so fun than to get a link to a gallery, where you can see all the photos and take a small peek into what the wedding had been. I usually cry a bit, and this wasn't different. I did had a lot of troubles choosing the photos. 

 

I did a lot of work into finding a right kind of lace for this bride. We wanted something that wasn't too see through. When I found a right kind of looking lace, it was ecru-color, so I ordered a small piece to make sure it isn't too dark. But it was just perfect. 

 

Pictures are taken by Jussi Korkeela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags