0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Silkkinen merenneitopuku - Mermaid dress from silk

November 3, 2015

 

 

Sain tänään aivan ihania Markus Grönforsin ottamia kuvia näistä häistä, ja tuskin maltoin odottaa että pääsin kotiin niiden ääreen.

 

Morsian, Sonja ja minä työskenneltiin muutama vuosi yhdessä Stilissimassa, eli ollaan tunnettu jo jokunen hetki. Kun  hääasia tuli ajankohtaiseksi, kääntyi Sonja puoleeni. Meidän alkuperäinen suunnitelma oli hyvinkin erilainen kuin tämä mitä lopulta tein. Avonainen yläosa oli myös vanhassa ajatuksessa mukana, mutta kun Sonja laittoi ideakuvia lopulliseen suunnitelmaan, piirsin puvusta saman tien luonnoksen.

 

Puvun tekoa aloitettiin alkukesästä, ja materiaaliksi valittiin ylellisyyden nimissä silkki, mutta puuvillasekoitteisena, jotta kangas olisi aavistuksen kestävämpi. Vyötärölle kieputettavaan vyöhön valittiin ohuempi silkkisatiini. Harvalle sopii sekä edestä, että takaa näin avonainen puku, mutta mielestäni Sonja kantaa tyylin täydellisesti. Vai mitä mieltä olette? Hiuskoristeena Sonjalla oli Ainolta tilattu hiuskukka.

 

"Heidi on vanha kollegani ja heti kihlauduttuani menin Heidin puheille puvun teettämisestä. Minulla oli pelkkä ajatus toiveestani ja muutama inspiraatiokuva, joista yhdestä halusin olkaimet, toisesta helman, kolmannesta vyötärön ja niin edelleen. Heidi kasasi toiveeni yhteen ja puvusta tuli täydellinen. Paitsi taitava ompelija, Heidi on myös mieletön persoona ja aivan huipputyyppi. Rento, hauska, ammattitaitoinen. Valtava kiitos Heidi. Kiitos, kiitos, kiitos!"

 

---

 

Today I got soma amazing photos by Markus Grönfors. I hardly could wait to get home to post them. 

 

The Bride, Sonja and me worked together at bridal shop for few years. When Sonja got engaged, she contacted me. The original plan was quite different than what the dress became. When Sonja sent me the last inspiration pictures, I immediately draw the sketch that she approved. 

 

We started making the dress at the beginning of summer. We chose silk-cotton mix as the material for luxury. The sash was made from lighter silk satin. Very rare people can rock this kind of open back and plunging neckline, but Sonja looks amazing in it. 

 

Sonjas hairpiece is by Aino. Pictures by Markus Grönfors. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags