0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sneak peek: pitsiä ja harsoa helmassa - lace and soft tulle

March 7, 2017

Tänään luvassa vilautus erään kesämorsiamen pukuun. Tällä asiakkaalla oli toiveissa leikkisä ja kevyt puku, jossa on helppo tanssia ja liikkua. Helmaan kerrostettiin harsotylliä ja pitsiä ja yläosa syntyi pitsistä. Puku on nyt viimeistelyö ja pientä sisäänottoa vaille valmis muutaman kuukauden päästä vietettäviin häihin.

 

Kesän puvut edistyy tällä hetkellä koko ajan, ja nyt näyttääkin siltä että kiireisin sesonki niiden kanssa on nyt keväällä. Kesällä viimeistellään ja tehdään uutta mallistoa sekä tietenkin korjauksia valmispukuihin. Avuksi niiden kanssa on tulossa viime kesän tapaan Tinna Designsin Anni, joka muuttaa toimintansa kanssamme samaan tilaan. Annilta voi kysellä myös tilaustöitä loppukesälle. Minulle mahtuu tilauksia taas marraskuusta eteenpäin.

 

---

 

At todays sneak peeks we will see summer brides playful and light dress. There are layers of soft tulle and lace. Top is lace. Dress is now almost done, and it just needs final touch before giving it away. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags