0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

#TBT 2013 vol 1

February 9, 2017

Päivittelin tiistaina sairaslomalla nettisivujen kuvia uuteen uskoon ja minulla tuli vastaan nämä todella paljon tämän vuoden messuilla vastaan tulleet kuvat. Kun katsoo näitä, ei uskoisi, että nämä häät on vietetty jo 2013. 

 

Morsiamen puku on juuri tismalleen sitä, mitä nyt tämän vuoden morsiamet hakevat pukuunsa: boheemia rentoutta ja kevyitä kankaita. Morsiamen koko tyyli kiteyttää sen, mikä on kuuminta huutoa juuri nyt. Avoin kampaus, kukkaseppele ja kevyt meikki on niin 2017 boho chic:ä. Myös sulhasen tummansininen puku oli viime- ja tämän vuoden iso hitti. 

 

Melkeinen edelläkävijäpariskunta meillä siis ollut tässä. <3 

 

---

 

#TBT 2013 bride wore boho dress with lace, hair down in big waves, wreath... grooms navy suit are all hip now in 2017

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags