0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Kimaltavaa pitsiä ja tylliä - Embellished lace and tulle

September 17, 2016

Tämän päivän hääkuvissa näkyy muhkea tyllipuku sekä tekemäni 3m pitkä huntu. 

 

Puvussa on kahdeksan kerrosta tylliä, yhteensä tylliä meni n. 50m, eli melkoinen kangassyöppö kyseessä! Yläosaan valittiin helmikirjailtu pitsi ja komeus kruunattiin vyötärönblinginauhalla. Helma viimeisteltiin pitsireunalla. Pitsireunaakin meni helmaan liki 10 metriä, ja sehän piti helmikirjailujen vuoksi ommella täysin käsin.

Puvun lisäksi tein asiakkaalle 3m pitkän hunnun, jossa oli sama pitsireuna. Hunnun reunaa ompelin kotona iltaisin samalla kun katselin DVD:ltä OC:ta. Sujui homma paljon rattoisammin :)

 

Puku oli siis olkaimeton, ja siinä oli irroitettavat olkaimet. Kiinnitys tapahtui nyöreillä. Harmi ettei kuviin saa koskaan tallennettua näiden helmikirjailtujen kankaiden ihanaa kimallusta :D Tämä puku nimittäin kimalsi. Siinä oli helmiä yläosassa, helmassa, hunnussa ja vyötäröllä vielä blinginauha.

 

Nämä tunnelmalliset kuvat on ottanut Riku Ryynänen.

 

---

 

Todays dress has almost 50 meters of tulle. It has 8 layers of it. At the top we used embellished lace and the waist has crystal trimming. The hem was finished with embellished lace trim, which had to sewn on by hand. I also made the 3m long veil for the client with the same lace. Overal I sew over 20 meters of that lace by hand. I did watch many episodes of O.C. during it. 

 

Pictures taken by Riku Ryynänen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags