0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Pitsihihainen kreppipuku - Lace sleeves with crepe skirt

January 18, 2016

Reilu viikkoa sitten julkaistun tyyli.comin videon taustalla pyöri tämä marraskuussa vilautettu puku. Näitä kuvia katsoessa itselle nousee valtava hymy huulille ihan vaan siksi, että muistelen sitä yhteistä taivalta, joka tämän asiakkaan kanssa käytiin. Tämä puku oli yksi vaikeimmista luovuttaa, sillä sitä suunniteltiin pitkään ja hartaasti ja asiakkaan kanssa synkkasi alusta asti niin hyvin, että kymmenen minuutin sovituksen jälkeen juoruttiin oven suussa jopa yli tunti juttelemassa. :)

 

Puvun suunnittelu aloitettiin jo vuosi sitten. Siluetti oli selvä jo alusta asti, mutta yläosan lopullinen malli vahvistui vasta nyt syksyllä kun löytyi lopulta valikoitu pitsi. Meillä oli pitsin valinnassa kaksi suuntaa, ja tämä lopullinen olikin sitten aika yllättävä mutta sopivan erilainen vaihtoehto. Toiseksi materiaaliksi valikoitui raskaasti laskeutuva kreppikangas, joka muotoutuu upeasti kantajansa päälle. 

 

Sain asiakkaalta niin mieltä lämmittävän palautteen, että halusin jakaa sen kanssanne morsiamen luvalla:

"Heti ensimmäisestä viestistä välittyi lämmin ja hyvä tunne. Ei varmasti ole itsestäänselvyys, että tällä alalla saa jokaisen morsiamen tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi ja tärkeäksi. Kaikesta mitä teet välittyy, että olet oikealla alalla. Puvun valmistuminen oli melkein katkeran suloista, sillä odotuksesta ja innostuksesta huolimatta, en halunut projektin loppuvan. Olen sanonut sinulle ja monille muillekin aikaisemmin, että sulhasen lisäksi paras päätös häissämme oli puvun teettäminen sinulla. Iso kiitos Heidi ja kaikkea hyvää sinulle! <3"

 

Nämä kuvat on Jukka Kinnusen käsialaa. Jukka kertoo kuvauksista lisää Meidän häiden tekemässä artikkelissa, jossa näkyy myös lisää kuvia.

 

---

 

Little over a week ago, Tyyli.com published a video interview about me. This dress was shown in the background. When I'm looking at these pictures, they always bring a smile to my face because I remember the time spent with this bride so well. We instantly connected and the dress was quite hard to give up since I knew I would also let the bride go.

 

We started this project end of 2014. We knew the silhouette, but the customer wasn't sure of what kind of top she would want. We looked for the right lace, and when it was found, the top was clear too. The bottom of the dress is heavy crepe. 

 

The pictures are by Jukka Kinnunen. You can read more in Finnish from the article in Meidän häät.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags