0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Hihallinen pitsipuku - Lace dress with slevees

November 19, 2015

Tänään sain kauan ja monen seuraajan odottamat kuvat tämän syksyisestä lempparipuvusta. Sain linkin asiakkaan kuvagalleriaan, enkä taaskaan osannut päättää mitä kuvia ottaisin.

 

Tämän morsiamen kanssa aloitettiin projekti maaliskuussa, kun morsian tajusi ostaneensa hutipuvun. Olin enemmän kuin onnellinen kun tiemme kohtasivat, sillä olin jo pitkään halunnut tehdä tämän tyyppisen puvun. Malli oli alusta asti melko selkeä, oikea pitsi tarvitsi hiukan sulattelua, mutta sekin löytyi lopulta suht helposti.
Sovitin tästäkin puvusta ensin proton, jota muokkailtiin jonkin verran. Oikeista kankaista tehty puku istuikin sitten alusta asti lähes täydellisesti. Ainoastaan takapuolen kohdalta otettiin pariinkin otteeseen sisään, jotta saatiin puku istumaan juuri täydellisesti. Pitsin alla on vartalon muotoihin mukautuva kreppikangas, joka osoittautui täydelliseksi valinnaksi tähän(kin) pukuun.

 

Kaikki kuvat on ottanut yksi suosikkikuvaajistani, Petri Mast.

 

Morsiamen hiukset ja meikki on Ninkan Nina Röntysen käsialaa, kuten myös hiuksissa oleva sulkakoriste ja verkko.

 

---

 

Today I got a link to gallery featuring one of my favorite dresses. Once again I had trouble choosing what to share. 

 

We started this dress project at march, when the bride realized she had bought a wrong dress. I was more than happy that our paths crossed, since this was something I had wanted to make a long time. The style of the dress was clear, the lace options needed some thinking though. I tried a prototype dress first, and that was good since the dress came out perfectly fitting because of that. We did have to take in from the booty, so that the dress would fit just right there. Tha materials are lace and crepe, so the dress is really comfortable. 

 

The photos are taken by my favorite photographer, Petri Mast

 

MUAH and headpiece by Ninka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags