0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Pitsiä ja tylliä - Lace and tulle

September 2, 2015

Sain viime kesänä avioituneelta ystävältäni alkuvuodesta muutaman kuvan hänen puvustaan. Jostain syystä ne jäivät tuolloin laittamatta, ja sitten kesä veikin jo mennessään.

 

Olen tehnyt morsiamelle lukuisia pukuja vuosien varrella (mm. ensimmäisen juhlamekkoni) ja hääpuvun tekeminen seurasi luonnollisena jatkumona. Suunnittelupuoli eteni yksinkertaisesti niin, että kerran iltaa istuessamme piirsin puvusta kuvan ja sanoin että tämä voisi sopia hyvin. Pitsikin valittiin saman tien, ja muutama päivä myöhemmin aloin hommiin.

 

Puvussa on yläosassa päämateriaalina helmikirjailtu kolmiulotteinen pitsi, joka jatkuu aina ylälantiolle ja sen jälkeen lähtee häivyttymään alaspäin. Pukuun tuli paljon käsinompelua ja taisi siinä mennä useampi hetki kun sommittelin pitsikuvioita helmaan. Kokonaisuuden viimeistelee satiininen vyö ja helminapit selässä. Korvakorut löytyi loppumetreillä Design Domin valikoimista, ja barokki-swarowskit olikin ihan nappivalinta.

 

Kuvat on ottanut Hannu Pyyhtiä

 

---

 

I got some photos at the beginning of the year, but some reason I forgot them then and then the summer came and you know how it goes with this industry. 

 

I hace made lots of dresses for this bride, and naturally I got to make the wedding dress too. The designing of the dress was quite simple. We were having a girls night, and were having some dinner and wine. I drew the sketch and immediately we chose the fabrics. I started to preject couple of days later. 

 

The dress is embellished lace and tulle. It is dropped waist a-line, with lots of hand sewn details. The waist is highlighted with belt and the back has pearl buttons. 

 

Earrings are by Design Domi. Photos by Hannu Pyyhtiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags