0503836803

Sturenkatu 43-45 Helsinki Finland 00550

  • facebook
  • instagram

©2017 BY ATELJÉ TUHKIMOTARINA. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Gladiaattorihenkinen sifonkipuku - Gladiator dress

May 22, 2015

Viime syksynä meni naimisiin ystäväni, jolle tein ompelijamestarikoulutuksen näyttötyön. Sain eilen illalla kuvia näistä häistä. Kuvat olivat ihan mielettömiä, ja niitä selatessakin tuli valinnan vaikeus, koska hääpari oli niin kuvauksellinen :) Naamiaishenkisiin häihin oli kaikki pukeutunut (itse olin Mara Jade Skywalker). Oma suosikkini oli varmaankin tuo sulhasen Han Solo :) Laitoin mukaan myös kuvan kaasoista ja bestamistä, koska kaikkien lookit on ihan täydelliset!

 

Kuvat on ottanut Kimmo Ervola.

 

---

 

These photos are from last September, when my friend got married. I just got some photos from these costume themed wedding. The wedding looked so fun with people dresses up with movie and cartoon themed characters. I was at this wedding dressed as Mara Jade Skywalker. My favorite was the groom as Han Solo. 

 

Pictures by Kimmo Ervola.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags